Dierenarts

Ik ben heel blij om sinds1 juli 2016 het Causus-team te mogen versterken. Ik krijg hier de kans om met ervaren dierenartsen te werken.

De praktijk is van alle moderne medische toestellen voorzien zodat uw dier hier voor alle onderzoeken terecht kan. Als dierenarts zal ik ook op regelmatige basis bijscholingen volgen om mijn kennis uit te breiden.

Mijn interesse gaat vooral uit naar chirurgie, tandheelkunde en dermatologie. Over mijn beroepskeuze heb ik nooit getwijfeld. Tijdens de vakanties werkte ik regelmatig als vrijwilliger bij opvangcentra voor dieren. In Spanje hielp ik bij het castreren en steriliseren van zwerfhonden en –katten.

Zelf heb ik thuis 2 parkieten Flip en Coco: twee deugnieten die heel graag eens uit hun kooi komen om hun vleugels te strekken. Ook zij zijn af en toe eens ziek. Het toedienen van hun medicijnen via een kropnaald heb ik geleerd bij het vogelopvancentrum in Merelbeke.

Ik vind het belangrijk om naar uw verhaal te luisteren zodat we tot een goede diagnosestelling en behandeling kunnen komen. Ik help u dan ook graag verder in de kliniek met al uw vragen en problemen omtrent uw huisdier.