Ons team bestaat uit 6 vaste dierenartsen en 5 dierenartsassistentes.

Voor de kleine huisdieren kan u beroep doen op een team van 6 dierenartsen. Joris, Kati en Vanessa studeerden af in Gent in 2002. Na enkele omzwervingen vonden zij mekaar terug in de dierenkliniek. In 2017 vervoegde Vicky en in 2018 vervoegde Jolien en Anne ons team.

Alle 6 de dierenartsen verzorgen de eerstelijnsconsultaties en daarnaast heeft elk zijn eigen takenpakket binnen de praktijk. Onze gezamenlijke visie is ervoor te zorgen dat de klanten en hun dieren zich op hun gemak voelen in onze praktijk. Wij willen in een vriendelijke, aangename, huiselijke maar ook professionele sfeer ons beroep uitoefenen. Het is niet omdat wij een groepspraktijk zijn dat u een nummer wordt. Velen van onze klanten en patiënten dragen wij in ons hart.

Wat wij goed genoeg beseffen is dat er niet tussen iedereen en met elke dierenarts dezelfde “klik” is, daarom bent u ook vrij te vragen naar de dierenarts van uw keuze. Wij zullen in de mate van het mogelijke aan deze vraag voldoen.

De meerwaarde van een samenwerking tussen meerdere dierenartsen met elk hun eigen interesses en vakkenis is dat wij op deze manier uw huisdier met verschillende problemen op eenzelfde plaats zeer goed kunnen voorthelpen. Bovendien rekenen wij sterk als team op mekaar om in onderling overleg zo snel mogelijk een diagnose en bijhorend behandelingsplan op te stellen.