Dierenarts

Mijn naam is Ann Bulthé. In 2002 studeerde ik als dierenarts af aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. Na twee jaar buitenlandervaring keerde ik terug naar België en solliciteerde in wat toen nog de jonge dierenartsenpraktijk Het Binnenhof was. Ondertussen ben ik stevig geworteld in de Kempische bodem al schemeren de Westvlaamse roots nog wat door.

Expertise en interesse
Mijn professionele stokpaardjes zijn tandheelkunde, oogheelkunde en de behandeling van kleine knaagdieren. Cavia’s met tandproblemen, oogproblemen ten gevolge van tandproblemen, al dan niet bij konijnen,... ik vind het allemaal even interessant.
Toch blijft het allermooiste dat je dankzij je kennis en kunde als dierenarts voor een dier - groot of klein - en zijn baasje echt het verschil kan maken.

Thuis
Mijn allereerste kat heette Tinneke (want ze kwam uit Heule) en we kregen ze toen ik 6 jaar oud was. Sindsdien voelt ons huis pas als een thuis wanneer er dagelijks kattenhaar gestofzuigd dient te worden. Vrij huppende konijnen snoeien op geheel eigen wijze de tuin - wie heeft er dan nog een Netflix abonnement nodig?
Mijn vrije tijd is gereserveerd voor familie en vrienden. Waar ik als moeder vroeger nog met een strategisch geplaatste ‘kiekeBOE!’ kon scoren, hoor ik tegenwoordig op zijn minst wat gamerlanguage te beheersen of zeemeermingewijs door het water te bewegen - dit weliswaar met zeer wisselend succes.

Expertise

Tandheelkunde, oogheelkunde en kleine knaagdieren