Dierenarts

Ik ben Margarita Stamenkovits, ik kom uit Griekenland en in oktober 2020 ben ik naar België verhuisd. Ik besloot diergeneeskunde te studeren toen ik 5 jaar oud was want ik heb altijd een passie voor dieren gehad. Ik kreeg mijn eerste hond lang voordat ik mijn beste vriendin ontmoette. Daardoor spelen dieren een belangrijke rol in mijn leven.

Ik ben in augustus 2020 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Thessaloniki, in Griekenland en vanaf oktober tot en met juni 2020 liep ik een stage in Het Binnenhof. Deze kans gaf me genoeg tijd om Nederlands te studeren, meer kennis over inwendige diergeneeskunde te verzamelen en een nieuw lid van de ‘AniCura Het Binnenhof-familie' te worden.

Expertise en interesse
Ik ben vooral geïnteresseerd in inwendige ziekten: een zeer diverse en uitdagende tak van de diergeneeskunde . Daarnaast heb ik tijdens mijn stage in Het Binnenhof ook een nieuwe passie ontdekt: cardiologie. Daarom zal ik vanaf juli een cardiologe-opleiding volgen zodat ik me erin kan ontwikkelen.

Thuis
Ondanks dat ik tijdens mijn kindertijd altijd een hond als gezelschap had, loopt er nu een geadopteerde kat in ons huis rond, die Leon heet. Leon is een Bengaalse kat die toen hij 10 weken oud was een ongeluk heeft meegemaakt, dat tot een staartamputatie leidde. Hoewel hij een stukje van zijn staart verloor, blijft hij vol energie met ons spelen. Behalve spelen met Leon bestaat de beste ontspanning voor mij uit wandelen in de natuur en genieten van goede misdaadboeken en - series.