AniCura Hond en Kat
AniCura Dierenartsencentrum Hond en Kat

Jouw dierenarts in Deinze

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 12:30 13:30 - 17:00
Bereikbaar voor spoed
00:00 - 24:00

Voor spoed gelieve steeds eerst te bellen op het spoed-nummer +32 9 277 89 91.

Ben je doorverwezen of wil je een patiënt doorverwijzen? Bezorg ons dan op voorhand alle patientengegevens, foto’s en uitgevoerde testen via receptie@hond-en-kat.be. Zo worden onnodige, dubbele foto's of testen vermeden.

Voor spoedgevallen en doorverwijzingen

AniCura Dierenartsencentrum Hond en Kat is een spoed- en doorverwijscentrum dat 24/24 en 7/7 beschikbaar is. Er is steeds minimum 1 dierenarts aanwezig op de praktijk. Met moderne apparatuur en nieuwe technieken proberen onze dierenartsen en assistenten jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen.
Je kunt naar ons doorverwezen worden voor medische beeldvorming (echografie, radiografie en cameraonderzoeken), chirurgie en kijkoperaties, cardiologie, orthopedie, stomatologie, oftalmologie, verder internistische opwerking en oncologie. Daarnaast zijn we steeds bereikbaar voor spoedgevallen met kleine of grote problemen. Er is ook mogelijkheid tot uitgebreide hospitalisatie en intensieve zorgen.

Naar onze website

Het was een spoedgeval met ons hondje. We zijn er zeer goed ontvangen geweest en zeer goed geholpen. Ze hebben Skye zeer goed behandeld en de eerste zorgen toegediend en ze hielden ons op de hoogte van de situatie. Kortom, ze was er in goede handen en we konden haar met een gerust hart aan hen toevertrouwen. Bedankt aan de dierenartsen.

Els Viaene Skye