Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Veronique De Wachter
Dierenartsassistente

Veronique De Wachter

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Veronique De Wachter
Dierenartsassistente

Veronique De Wachter haar verhaal start in augustus 1996, één maand na de opening van Dierenkliniek De Vliet. Assistente van het eerste uur! Vol enthousiasme is zij meegestapt in dit verhaal. In 1998 behaalde ze haar diploma paraveterinair aan het Groenhorstcollege te Barneveld, met trots één van de eerste gediplomeerde Belgische dierenartsassistentes.

Je vindt haar zowel voor als achter de schermen terug, verwelkomen van dieren en hun baasjes, assisteren tijdens operaties, verzorging van de dieren, apotheek- en materiaalbeheer, voedingsadvies....

Buiten haar werk brengt ze graag veel tijd door met haar gezin. Ze is trotse mama van 2 dochters, gelukkig getrouwd en gek op haar oude kater Moby. De recente aanwinst van haar ouders, een Duitse staande langhaar Caro, brengt extra leven in de brouwerij. Koken en een stevige wandeling geeft de nodige ontspanning.

Ze staat steeds klaar om je verder te helpen met advies, een luisterend oor en een grote bagage ervaring!

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.