Jana Vandenwyngaerden
Dierenartsassistente

Jana Vandenwyngaerden

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente

Jana Vandenwyngaerden

Dierenartsassistente

Ik ben Jana Vandenwyngaerden. Van kleins af aan heb ik een groot hart voor dieren. Hond, kat of konijn: elk diertje maakte deel uit van ons gezin en werd met veel liefde verzorgd, net zoals mijn collectie speelgoedpaarden en legodiertjes. 

Op latere leeftijd besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken en startte ik vol enthousiasme mijn bachelor dierenartsassistente, die ik succesvol afrondde. Daarna behaalde ik eveneens het diploma van verpleegkundige.

Na een aantal jaar in de humane verpleging te hebben gewerkt, keerde ik terug naar mijn eerste grote liefde: de diergeneeskunde. 

Je vindt mij vooral terug in de hospitalisatie en aan de balie van onze dierenkliniek. Bij mij zijn jullie dieren in goede handen en tijdens een hospitalisatieperiode zorg ik er voor dat ze niets tekort komen. Ik help en informeer graag bij al jullie vragen, zodat je je huisdier met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen.

Thuis spendeer ik mijn vrije tijd voornamelijk met mijn 3 flinke honden en mijn quarterhorse waarmee ik de reiningsport beoefen. 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.