Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Boyd Croymans
Dierenartsassistent

Boyd Croymans

Dierenartsassistent
Dierenartsassistent
Boyd Croymans
Dierenartsassistent

Opleiding

  • Agro- en Biotechnologie

Functie

Boyd is dierenartassistent bij AniCura Het Binnenhof. Hij vindt het interessant om de medische wereld van de patiënten te ontdekken en een handje toe te steken waar nodig. Op deze manier kan hij bijdragen tot de zorgverlening van alle diertjes op de praktijk. 

Hij heeft ervoor gekozen om dierenartsassistent te worden omdat hij van kleins af aan al verschillende diersoorten heeft gehad, waaronder pluimvee en knaagdieren. Zijn liefde voor dieren is immens groot en hij haalt voldoening uit het helpen van dieren. Hij deelt en benut graag zijn kennis om zo een steentje bij te dragen aan de gezondheid van trouwe viervoeters!

Vrije tijd

Vandaag heeft Boyd nog steeds verschillende soorten pluimvee, waaronder eenden, ganzen kippen en zelfs kanaries. Daarbovenop heeft hij ook nog 3 hondjes en waterschildpadden. Het verzorgen van al deze diertjes vraagt dan nog ook nodige tijdsbesteding en geduld. 

In zijn vrije tijd is Boyd graag actief bezig en doe hij fitness. Daarnaast broedt hij in de zomer verschillende soorten pluimvee in de broedmachine. Ik start mijn dag graag met een rustig ontbijt om er dan weer stevig tegenaan te  gaan. Ik deel en benut graag mijn kennis om zo een steentje bij te dragen aan de gezondheid van onze trouwe viervoeters!

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.