Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Dewi Moens
Baliemedewerkster

Dewi Moens

Baliemedewerkster
Baliemedewerkster
Dewi Moens
Baliemedewerkster

Opleiding

  • Sociaal technische wetenschappen

Carrière en interesses

Na een carrière switch van 24 jaar dienst in de financiële wereld, wil ik mijn kennis heel graag verder ontplooien in de dierenwereld. Daar waar mijn hart al heel mijn leven ligt. Al deze lieve diertjes doen mijn hart smelten en geven me een gelukkig gevoel. Dit in combinatie met een team aan toffe collega’s, waarbij je steeds terecht kan met al je vragen. Het maakt me gelukkig om mee te kunnen instaan in de algemene zorgen voor onze dieren en hun baasjes! 

Huisdieren

Ik had begin dit jaar nog 9 cavia’s en 3 konijnen. En een mini varken. Wegens familiale omstandigheden, heb ik hen een andere opvangplaats gezocht. Ik mis ze elke dag, maar ik kan ze nog vaak bezoeken. Zelf heb ik vorig jaar het hondje (Maltezer) Lilly van mijn broer in huis genomen. Zij is ondertussen 11 jaar maar ik zou haar niet meer kunnen missen. 

Vrije tijd en superkracht

Ik volg pianoles en speel piano in mijn vrije tijd. Hier geniet Lilly ook van. En samen met mijn kinderen gaan we graag wandelen of naar de voetbal en is Lilly ook van de partij. 
Ik hoop nog veel bij te leren in mijn nieuwe job. 

Als ik een superkracht zou kiezen, dan zou ik kiezen voor pijnbestrijder/heler. En zou ik alle dieren en mensen genezen van alle mogelijk bestaande pijnen. 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.