AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn te Antwerpen logo

Contact us

+32 3 235 73 85

Bosduifstraat 18, 2018, Antwerpen

Wij verhuizen binnenkort!

Begin volgend jaar zullen wij verhuizen naar een nieuwe locatie, namelijk Post X op Borsbeekbrug 34 in Berchem. Deze grotere locatie biedt ons de mogelijkheid om je nog beter van dienst te zijn. We zullen meer consultatieruimtes hebben en dus meer beschikbaar zijn. Tevens zullen we er nieuwe apparatuur hebben zoals een CT-scan en kunnen we zo nog beter je viervoeter helpen. Tot slot wordt parkeren een stuk gemakkelijker dankzij de grote, ondergrondse parking. Meer informatie volgt snel.

Amanda Bink
Dierenarts

Amanda Bink

Dierenarts
Dierenarts

Amanda Bink

Dierenarts

Mijn naam is Amanda Bink en van kindsbeen af heb ik een uitgesproken liefde voor dieren. Diergeneeskunde was bijgevolg een logische stap. In 2017 studeerde ik af waarna ik 7 maanden lang op verschillende plaatsen in Azië als vrijwillig dierenarts gewerkt heb. In 2019 ruilde ik de Kempen in voor Antwerpen en startte ik bij DAP Plantijn.

Mijn expertise is voornamelijk interne geneeskunde en oncologie. Aan de hand van verschillende voortgezette opleidingen tracht ik deze kennis verder uit te bouwen. Sinds 2021 ben ik gestart met het “Certificate Program” aan de “The European School for Advanced Veterinary Studies”.

Verder geniet ik thuis van het gezelschap van mijn lieve Siberische kater Pastis.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.