Wij zijn verhuisd!

Op 27 Februari zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie, namelijk Post X op Borsbeeksebrug 34 in Berchem. Deze grotere locatie biedt ons de mogelijkheid om je nog beter van dienst te zijn. We hebben er meer consultatieruimtes en zijn dus meer beschikbaar. Tevens hebben we er nieuwe apparatuur zoals een CT-scan en kunnen we zo nog beter je viervoeter helpen. Tot slot is parkeren een stuk gemakkelijker dankzij de grote, ondergrondse parking. Wij kijken er naar uit om jullie er te mogen ontvangen!

Jolien Godde
Dierenartsassistente

Jolien Godde

Dierenartsassistente

Jolien Godde

Sinds 2021 versterk ik het team van dierenartsenpraktijk Plantijn. De balie, operatieruimte en hospitalisatie zijn mijn natuurlijke habitat. Ik verwen de hospitalisatie patiënten graag met veel TLC (Tender, love and care). 
 
Al heel vroeg had ik door dat ik later absoluut met dieren wou werken. Vanaf het 3de middelbaar volgde ik dan ook een opleiding die met dieren te maken had. Deze passie is verder blijven groeien tijdens mijn stages. Ik liep stage in verschillende dierenartspraktijken, waaronder dierenartsenpraktijk Plantijn. Na mijn opleiding Agro- en biotechnologie optie dierenzorg aan de hogeschool Odisee Sint-Niklaas, waar ik 2021 afgestudeerde met onderscheiding, kan ik van mijn passie mijn beroep maken. 
 
In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen mijn 2 chihuahua’s, Lowie en roxy. Mijn Peterbald Gaston en mijn Don Sphynx Otis staan na deze wandelingen te popelen om samen te spelen en te knuffelen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.