Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Charline Delzenne
Dierenarts

Charline Delzenne

Dierenarts
Dierenarts
Charline Delzenne
Dierenarts

Opleiding

  • Diergeneeskunde optie kleine huisdieren

Expertise

  • Opleiding weke delen chirurgie en spoedtechnieken

Functie

Charline wist dat ze iets in de medische sector wilde doen, en dierenarts heeft haar altijd meer aangesproken dan een ander beroep. Ze houdt van de variatie die de job met zich meebrengt.

Opleidingen

Charline heeft verschillende opleidingen gevolgd. Ze heeft een praktische opleiding voor spoedtechnieken en weke-delen chirurgie gevolgd en een theoretische opleiding voor spoed, RX thorax en abdomen, echo en cytologie.

Ze wil op alle vlakken opleidingen volgen omdat ze het belangrijk vindt om goede diergeneeskunde te kunnen leveren. Ze werkt ook op de spoedkliniek, dus wil ze ook een opleiding echocardio doen. Niet om te specialiseren, maar om een eerste screening te kunnen doen bij dieren in dyspnee met vermoeden van hartproblemen. Kortom: om de dieren zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Vrije tijd

Ze vertoeft graag in het buitenland, zowel aan zee en op het strand als tijdens wandelingen en in de sneeuw. Ze heeft verschillende hobby's die ze nu en dan beoefent, waarvan veel in het water. Thuis heeft ze drie katten.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.