Spoeddienst

Voor spoedgevallen tussen 8 u ’s avonds en 8 u ‘s morgens verwijzen we u naar de AniCura Spoedkliniek in Berchem. In deze speciaal uitgeruste praktijk staan ook onze dierenartsen klaar om u te helpen. Bij spoed tussen 8 u ’s morgens en 8 u ’s avonds op weekdagen, weekend en feestdagen blijven we uw dier gewoon helpen bij ons. Bel bij spoed altijd eerst naar ons reguliere nummer.

Hilke Braeckman
Fysiotherapeut

Hilke Braeckman

Fysiotherapeut
Fysiotherapeut

Hilke Braeckman

Fysiotherapeut

Hilke studeerde af in 2016, niet als dierenarts, alswel als humaan kinesist aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij is toen begonnen als kinesist in een dienstverzorgingscentrum voor kinderen met een meervoudige mentale en fysieke beperking. Tijdens de studies van Humane Kinesitherapie was er ook al de interesse om kinesitherapie bij honden te doen. Zij was al vanaf haar elfde actief deelnemer in de flyballwereld.

Nadat ze afgestudeerd was als humaan kinesist is ze zich beginnen specialiseren in fysio voor honden. Hiervoor heeft ze een Amerikaanse opleiding gevolgd bij CRI (Canine Rehabilitation Institute), om zo gediplomeerd hondenfysiotherapeut te worden. In 2016 volgde ze de opleiding ‘Canine Sports Medicine’, in 2017 ‘Introduction to Canine rehabilitation’ en in 2018 ‘Canine rehabilitation therapist’.

Zij heeft dus net zoals Pieter een CCRT diploma, waarmee ze overal ter wereld als dierfysiotherapeut aan de slag kan.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.