Spoeddienst

Voor spoedgevallen tussen 8 u ’s avonds en 8 u ‘s morgens verwijzen we u naar de AniCura Spoedkliniek in Berchem. In deze speciaal uitgeruste praktijk staan ook onze dierenartsen klaar om u te helpen. Bij spoed tussen 8 u ’s morgens en 8 u ’s avonds op weekdagen, weekend en feestdagen blijven we uw dier gewoon helpen bij ons. Bel bij spoed altijd eerst naar ons reguliere nummer.

Kathelijn Vermote
Dierenarts

Kathelijn Vermote

Dierenarts
Dierenarts

Kathelijn Vermote

Dierenarts

Opleiding

  • Fully trained resident ECVS

Expertise

  • Wekedelenchirurgie en orthopedie

Kathelijn studeerde in 1999 af als dierenarts aan de universiteit diergeneeskunde Gent. De eerste 5 jaar werkte ze als eerstelijnsdierenarts met een bijzondere interesse voor chirurgie. In 2004 begon ze als assistent wekedelenchirurgie aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Kort nadien (2006-2010) begon ze aan een vierjarige opleiding tot chirurg bij de ECVS (European College of Veterinary Surgeons) waarin ze de kneepjes van het vak leerde van de beste in Europa. Als freelancer begon ze zich naast wekedelenchirurgie steeds meer toe te spitsen op orthopedie en neurochirurgie.

In 2011 stond ze aan de wieg van Dierenartsencentrum Hond en Kat in Deinze waar ze de chirurgie uitbouwde tot een referentie in de sector. Vanaf 2019 komt ze ons haar kennis bijbrengen op de praktijk.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.