Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Inne Drieskens
Dierenartsassistente

Inne Drieskens

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Inne Drieskens
Dierenartsassistente

Functie

Van jongs af aan is Inne opgegroeid met een scala aan huisdieren, waaronder vogels, hamsters, een kat, een hond, ganzen, konijnen, muizen, en een fret. Na het afstuderen nam haar leven echter een andere wending. Het was pas in 2016 dat ze per toeval weer terugkeerde naar de dierenwereld. Zo was haar wereld opnieuw compleet!

Inne maakt deel uit van het team assistentes en is voornamelijk aanwezig in de praktijk in Kapelle-op-den-Bos. Ze is al lid van het team sinds juli 2016.

Opleidingen

In 2019 volgde ze een intensieve cursus over kattengedrag, waardoor we bij Anthemis nu ook onze katten kunnen helpen om hun omgeving te optimaliseren aan al hun behoeften. Maar niet alleen onze katten worden er beter van. We leren de eigenaars ook hoe ze hun band kunnen versterken met kleine tips en trucs. Wanneer katten een gedragsprobleem vertonen, willen ze ons eigenlijk iets vertellen. Ze voelen zich niet comfortabel of gelukkig, en juist dit kan met kleine aanpassingen in hun leefgebied vaak al verholpen worden.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.