Gewijzigde openingsuren!

Om jouw huisdier(en) de best mogelijke zorg te blijven bieden die je van ons gewoon bent, hebben we besloten om de openingsuren van onze praktijk in Grimbergen aan te passen vanaf 1 april. Op maandag en donderdag blijft de praktijk ’s avonds langer open voor consultaties of voor het afhalen van voeding/medicatie (9u tot 20u). Op zaterdag zullen we voortaan gesloten zijn. Je kan op zaterdagvoormiddag wel nog op afspraak terecht bij onze vestiging in Ramsdonk, op 10 min rijden van Grimbergen. In Ramsdonk beschikken we over een betere infrastructuur om je huisdier sneller en beter te helpen èn staat er steeds een dierenarts klaar om hem/haar de kwaliteitsvolle service te geven die je van ons gewoon bent.

Kathelijn Vermote
Dierenarts

Kathelijn Vermote

Dierenarts
Dierenarts

Kathelijn Vermote

Dierenarts

Opleiding

  • Fully trained resident ECVS

Expertise

  • Wekedelenchirurgie en orthopedie

Kathelijn studeerde in 1999 af als dierenarts aan de universiteit diergeneeskunde Gent. De eerste 5 jaar werkte ze als eerstelijnsdierenarts met een bijzondere interesse voor chirurgie. In 2004 begon ze als assistent wekedelenchirurgie aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Kort nadien (2006-2010) begon ze aan een vierjarige opleiding tot chirurg bij de ECVS (European College of Veterinary Surgeons) waarin ze de kneepjes van het vak leerde van de beste in Europa. Als freelancer begon ze zich naast wekedelenchirurgie steeds meer toe te spitsen op orthopedie en neurochirurgie.

In 2011 stond ze aan de wieg van Dierenartsencentrum Hond en Kat in Deinze waar ze de chirurgie uitbouwde tot een referentie in de sector. Vanaf 2019 komt ze ons haar kennis bijbrengen op de praktijk.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.