Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tinneke Schaepherders
Dierenartsassistente

Tinneke Schaepherders

Dierenartsassistente
Dierenartsassistente
Tinneke Schaepherders
Dierenartsassistente

Functie

Hallo, ik ben Tineke en werk als dierenartsassistente in AC Den Eikbos. Van kleins af aan ben ik een echte dierenvriend en de collegae noemen mij soms al eens de “catwoman”. Daarnaast heb ik ook een grote liefde voor honden en andere kleine huisdieren. Je vindt mij voornamelijk terug aan de balie, in de hospitalisatie, bij het assisteren in het consult en momenteel ben ik mij ook aan het specialiseren in voeding, zodat ik jullie honden en katten nog beter kan helpen.  

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vrienden en familie. Een van mijn favoriete plekjes is namelijk het kattencafé. Sinds kort ben ik begonnen met fitnessen. Om de twee weken kan je mij terugvinden in de tribune van het stadion van KV Mechelen. Doorheen het jaar ga ik al eens graag op vakantie. Daarnaast kan ik ook genieten van rustigere avonden met een goed boek en mijn katten, genaamd Igor, Roxy en Milleke.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.