Anouck Bollez
Dierenarts

Anouck Bollez

Dierenarts
Dierenarts

Anouck Bollez

Dierenarts

Sinds mei 2019, is Anouck tot haar grote vreugde geadopteerd door het Causus-team. Ze groeide op tussen haar schatjes van katjes en samen met haar hondje, die jammer genoeg de dag na haar afstuderen in juli 2018 overleed.

Ambitieus als ze is, wilt ze zich op termijn graag meer verdiepen in een welbepaald vakgebied, met als doel de betere diergeneeskunde uit te oefenen. Haar persoonlijke interesses liggen bij de chirurgie, voortplanting en neurologie.

Naast de, soms slechts relatief, kleine huisdieren zoals honden en katten, is Anouck ook erg gefascineerd door wildlife en grote katachtigen in het bijzonder. Tijdens haar studies heeft ze hier even van kunnen proeven door stage te lopen in Zuid-Afrika.

Wanneer ze niet aan het werk is, kan je haar zien lopen in de gezonde buitenlucht of terugvinden in het gezelschap van vrienden. 

Net zoals vele baasjes, zou ze zich een leven zonder huisdieren niet kunnen voorstellen. Dit is de reden waarom ze ervoor koos om diergeneeskunde te studeren en daarom zet ze zich iedere werkdag zo goed mogelijk in om jouw huisdier de beste zorgen te geven.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.