Sluiting praktijk - 1 mei 2024

Met spijt in ons hart moeten wij u informeren dat AniCura Dierenartsenpraktijk Halen haar deuren zal sluiten op 1 mei 2024. Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging en maakt deel uit van een strategische herstructurering binnen ons netwerk. Lees hieronder meer.

Neurochirurgie

Bij ons kun je met je huisdier op doorverwijzing van je dierenarts terecht bij onze specialisten in neurochirurgie.

Neurochirurgie bij dieren omvat chirurgische ingrepen en onderzoek naar aandoeningen aan de hersenen, het ruggenmerg en de schedel van je hond of kat.

Specialistische kennis en apparatuur

Naast uitgebreide ervaring en gespecialiseerde kennis beschikken wij over hoogwaardige apparatuur om je huisdier snel en met de beste zorg te kunnen helpen.

Uitgebreid onderzoek bij neurologische problemen

Bij ons zijn er diverse onderzoeksmogelijkheden in huis om het neurologische probleem bij je huisdier in kaart te brengen (beeldvorming). Denk aan:

Ook kunnen we binnen zeer korte tijd een MRI of elektrofysiologisch onderzoek voor je huisdier regelen.

Ervaren chirurgen met gespecialiseerde kennis

Ook voor operaties aan je huisdier ben je bij ons in goede handen. Naast jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis beschikken onze operatiekamers over de modernste technieken. Met een eigen specialist in anesthesiologie zorgen we ervoor dat je huisdier tijdens de operatie nauwlettend wordt gevolgd.

Ook bij spoedgevallen

In geval van spoed, zoals bij verlamming bij herniapatiënten of wervelbreuken, zijn we ook buiten de reguliere openingstijden van je dierenarts telefonisch bereikbaar. Tijdens de openingsuren is het mogelijk dat je zelf, met een verwijzing van je dierenarts, contact met ons opneemt. Op die manier kunnen we snel ingrijpen, wat vaak cruciaal is om je dier adequaat te kunnen helpen.

Wanneer een beroep doen op een neurochirurg?

Je kunt alleen bij de neurochirurg terecht op aanwijzing van je dierenarts. Je dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat een specialist je huisdier verder onderzoekt of behandelt. Je kunt natuurlijk ook zelf een verwijzing vragen bij je dierenarts.

Vragen of advies?

Twijfel je of heb je vragen over mogelijke behandelingen of de kosten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

 

 

 

 

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.