Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Marjolein Adriaensens
Fysiotherapeute

Marjolein Adriaensens

Fysiotherapeute
Fysiotherapeute
Marjolein Adriaensens
Fysiotherapeute

Opleiding

  • Certified Canine Rehabilitation Practitioner & Chiropractie

Expertise

  • Osteoarthritis en herniapatiënten

Functie

Marjolein is een gediplomeerd fysiotherapeute. Ze heeft haar diploma behaald in Amerika. Haar bijzondere interesse is pijn en revalidatie voor dieren, waarbij haar expertise ligt in osteoarthritis en herniapatiënten.

Honden en katten met overgewicht alsook oudere honden kunnen bij Marjolein genieten van een ontspanningsmassage, soms vallen de honden zelfs in slaap.

Marjolein wilt honden helpen om zich beter te voelen en een fijne omgeving creëeren voor het dier en de eigenaar. 

Veel honden die ze behandelt komen graag naar de praktijk om samen aan de slag te gaan.

Ervaring

Ondertussen heeft Marjolein al 5 jaar ervaring opgedaan in Nederland, daar heeft ze verschillende problemen bij dieren kunnen behandelen namelijk spierblessures, herniapatiënten en artroseklachten. 

"Ik hou er enorm van als de honden met plezier terugkomen en dat de eigenaren me kunnen vertellen dat ze nu eindelijk terug spelen met de andere hond. Dat ze zich beter voelen en beter kunnen bewegen!" 

Opleidingen

Marjolein heeft in februari 2021 een opleiding chiropractie voor kleine huisdieren afgerond. Daarnaast probeert ze minimaal twee keer per jaar een bijscholing te volgen in fysiotherapie. 

Vrije tijd

Thuis heeft Marjolein twee katten Jupke en Filou, alsook twee mini Shetlanders, Jip en Janneke, en een Belgisch Warmbloedpaard Nina.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.