AniCura Fysio-Fit Anthemis te Kapelle-op-den-Bos logo

Contacteer kliniek

015 63 32 06

fysio.anthemis@anicura.be

De Beughemlaan 34, 1880, Kapelle-op-den-Bos

Route

Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Oona Zienebergh
Fysio-assistente

Oona Zienebergh

Fysio-assistente
Fysio-assistente
Oona Zienebergh
Fysio-assistente

Opleiding

  • Bacherlor Agro-en Biotechnologie Dierenzorg en Postgraduaat Animal Rehab Assistance & Sports Coaching (canine) bij Vives Roeselare

Functie

De interesse in revalidatie bij gezelschapsdieren was de grootste drijfveer om fysiotherapie te gaan studeren. Dat ze graag ook achter-de-schermen-werk en baliewerk doet, was de ideale combinatie voor haar om fysio-assistente te worden.

Ze houdt van de voldoening die ze krijgt wanneer een patiënt na een lange revalidatie zijn gelukkige, pijnvrije leven kan hervatten.

Opleidingen

Oona probeert zo veel mogelijk online bijscholingen te volgen, en ze neemt ook bijlessen bij collega fysiotherapeuten. Zelfs van collega's kan je namelijk altijd bijleren. Iedereen heeft zijn eigen tips & tricks.

Vrije tijd

Oona houdt zich in haar vrije tijd vooral bezig met fitnessen, yoga en boeken lezen. 

Ze heeft thuis een halsbandparkiet die ze vanaf baby af aan heeft opgevoed. Dat zorgt ervoor dat hij nu erg tam is en de hele dag los rondvliegt in huis. Altijd leven in huis! Verder heeft ze ook gouldamadines in een grote buitenvolière. Haar ultieme droom is ooit met haar vogels deel te nemen aan een show.

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.