AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn te Antwerpen logo

Contact us

+32 3 235 73 85

Bosduifstraat 18, 2018, Antwerpen

Wij verhuizen binnenkort!

Begin volgend jaar zullen wij verhuizen naar een nieuwe locatie, namelijk Post X op Borsbeekbrug 34 in Berchem. Deze grotere locatie biedt ons de mogelijkheid om je nog beter van dienst te zijn. We zullen meer consultatieruimtes hebben en dus meer beschikbaar zijn. Tevens zullen we er nieuwe apparatuur hebben zoals een CT-scan en kunnen we zo nog beter je viervoeter helpen. Tot slot wordt parkeren een stuk gemakkelijker dankzij de grote, ondergrondse parking. Meer informatie volgt snel.

Dakir Polidoro
Dierenarts

Dakir Polidoro

Dierenarts
Dierenarts

Dakir Polidoro

Dierenarts

Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Santa Maria in Brazilië. Tijdens mijn opleiding had ik reeds veel voeling voor neurologie, waardoor mijn interesse in dit vakgebied erg toenam.

In 2012 heb ik een roterend internship in Hannover (Duitsland) gevolgd.

Vervolgens startte ik in 2014 een twee jaar durende master in de neurologie en heb ik een thesis over “cerebrospinaal vocht bij hersenziekten” geschreven.

In 2017 begon mijn residentie neurologie aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit van Gent en werd ik deel van het onderzoeksteam EpiCentrum, dat onderzoek doet naar epilepsie bij huisdieren. Gedurende deze 4-jaar is mijn interesse, naast de algemene neurologie, in epilepsie en bewegingsstoornissen sterk gegroeid.

Vanaf mijn opleiding in Brazilië tot heden, heb ik verschillende artikels over neurologie bij huisdieren gepubliceerd.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.