Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Dakir Polidoro
Dierenarts

Dakir Polidoro

Dierenarts
Dierenarts
Dakir Polidoro
Dierenarts

Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Santa Maria in Brazilië. Tijdens mijn opleiding had ik reeds veel voeling voor neurologie, waardoor mijn interesse in dit vakgebied erg toenam.

In 2012 heb ik een roterend internship in Hannover (Duitsland) gevolgd.

Vervolgens startte ik in 2014 een twee jaar durende master in de neurologie en heb ik een thesis over “cerebrospinaal vocht bij hersenziekten” geschreven.

In 2017 begon mijn residentie neurologie aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit van Gent en werd ik deel van het onderzoeksteam EpiCentrum, dat onderzoek doet naar epilepsie bij huisdieren. Gedurende deze 4-jaar is mijn interesse, naast de algemene neurologie, in epilepsie en bewegingsstoornissen sterk gegroeid.

Vanaf mijn opleiding in Brazilië tot heden, heb ik verschillende artikels over neurologie bij huisdieren gepubliceerd.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.