Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Katrien Sinnaeve
Dierenarts

Katrien Sinnaeve

Dierenarts
Dierenarts
Katrien Sinnaeve
Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Orthopaedics
  • ESAVS Neurology

Expertise

  • Orthopedie en neurologie

In 2004 studeerde Katrien af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde. Aansluitend hierop kreeg ze de kans om een roterend internship kleine huisdieren te starten aan de universiteit. Gedurende een volledig jaar, kon ze haar kennis in verschillende vakgebieden verruimen door telkens gedurende twee maanden een verschillende discipline te beoefenen. 

Na dit internship, deed ze een korte interim in een eenmanspraktijk in Leuven, waarna ze het team van DAP Plantijn vervoegde. In 2007 werd ze medevennoot.

Gaandeweg groeide haar interesse in het bewegingsstelsel en het zenuwstelsel van hond en kat. De voorbije jaren volgde ze hiervoor verschillende opleidingen. Tevens is ze lid van de ESVOT (European Society of Veterinary Orthopedics and Traumatology), de ESVN (European School of Veterinary Neurology), de VOG (Veterinary Orthopedic and Neurologic group) en de AOVET. Ook is ze penningmeester van de Bijscholing Dierenartsen Antwerpen.

Haar vrije tijd reserveert ze voor haar gezin.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.