Bereikbaarheid

AniCura Spoedkliniek maakt gebruik van de infrastructuur van AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn. Je kan er gratis ondergronds parkeren (laat je ticket aan onze balie valideren). Bekijk hier de video hoe je ons bereikt

Roxanne Landuyt
Dierenarts

Roxanne Landuyt

Dierenarts
Dierenarts
Roxanne Landuyt
Dierenarts

Opleiding

  • Bachelor en master in de diergeneeskunde

Functie

Al van kinds af aan had Roxanne een grote passie om dierenarts te worden. Ze houdt van de afwisseling en de uitdaging van de job alsook het streven naar kwaliteit.

Roxanne kwam in 2018 stage doen bij Anthemis en is dan ervaring gaan opdoen in het buitenland. Na het afstuderen op de Universiteit van Gent in 2019, vertrok ze richting Newcastle, Engeland, waar ze gedurende één jaar werkzaam was.

Interesse

Haar interesses liggen bij fysiotherapie, orthopedie en chirurgie. In 2024 start ze met de opleiding Companion Animal Clinical Sciences Master program aan de Universiteit van Kopenhagen.

Vrije tijd

Thuis heeft Roxanne een hond en een kat. De kat, Ariël, was een zwervertje dat bij hen is gekomen langs het kattenkabinet. Ariël heeft leucose en chronische niesziekte dus loopt heel de tijd een beetje te snotteren.

Pippa is een Engelse Springer Spaniël. Ze is een ondeugende gekke hond die zot is van zwemmen, balletjes en knuffelen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.