Bereikbaarheid

AniCura Spoedkliniek maakt gebruik van de infrastructuur van AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn. Je kan er gratis ondergronds parkeren (laat je ticket aan onze balie valideren). Bekijk hier de video hoe je ons bereikt

Antwerpen

AniCura Spoedkliniek te Berchem

Vanaf 17 april 2023 kan je voor spoedgevallen elke dag tussen 20u en 8u ook bij AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn terecht. De praktijk doet dan dienst als spoedkliniek waarbij er 's nachts en in het weekend minstens een dierenarts en een dierenartsassistent klaar staan om je dier in nood te helpen.

Voor huisdiereigenaren

Hoe kunnen wij jouw huisdier helpen?

Onze diensten

Contact

Route

Over ons

Begin 2023 zijn wij gestart met de AniCura spoedkliniek te Berchem, met als voornaamste doel de kwaliteit van diergeneeskundige spoedzorg te verbeteren. In het begin deden we daarvoor beroep op de dierenartsen van 7 verschillende AniCura klinieken die hun expertise op deze manier konden delen. Geleidelijk aan bouwen we voort aan een volledig zelfstandig functionerend team, dat uitsluitend gericht is op spoedeisende hulp en intensieve zorg.

Voor deze doeleinden kunnen wij onder andere rekenen op een in-house bloedbank, een CT-scan, High Flow zuurstoftherapie en andere moderne apparatuur. Minstens even belangrijk is ons team dat bestaat uit een mix van jonge en minder jonge, enthousiaste dierenartsen en assistenten met een specifieke interesse en/of opleiding in spoedeisende zorg.

Wij hopen oprecht dat het niet nodig is dat wij jouw huisdier moeten behandelen. Maar mocht het toch nodig zijn, dan kan je erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om de best mogelijke zorg te bieden.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.