Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ann Bulthé
Dierenarts-praktijkmanager

Ann Bulthé

Dierenarts-praktijkmanager
Dierenarts-praktijkmanager
Ann Bulthé
Dierenarts-praktijkmanager

Expertise

  • Tandheelkunde, oogheelkunde en kleine knaagdieren

Mijn naam is Ann Bulthé. In 2002 studeerde ik als dierenarts af aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke. Na twee jaar buitenland-ervaring keerde ik terug naar België en solliciteerde in wat toen nog de jonge dierenartsenpraktijk ‘Het Binnenhof’ was. Ondertussen ben ik stevig geworteld in de Kempische bodem, al schemeren de West-Vlaamse roots nog wat door.

Expertise en interesse
Mijn professionele stokpaardjes zijn tandheelkunde, oogheelkunde en de behandeling van kleine knaagdieren. Cavia’s met tandproblemen, oogproblemen ten gevolge van tandproblemen, al dan niet bij konijnen… ik vind het allemaal even interessant.

Voor mij blijft het allermooiste dat je dankzij je kennis en kunde als dierenarts voor een dier - groot of klein- en zijn baasje echt het verschil kan maken.

Thuis
Mijn allereerste kat heette Tinneke (want ze kwam uit Heule) en we kregen ze toen ik 6 jaar oud was. Sindsdien voelt ons huis pas als een thuis wanneer er dagelijks kattenhaar gestofzuigd dient te worden. Mijn vrije tijd is gereserveerd voor familie en vrienden.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.