Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Antwerpen

AniCura Dierenartsenpraktijk Het Binnenhof te Malle

Uw huisdier vormt een belangrijk deel van uw gezin en verdient dan ook het beste. Sinds 1998 staat Het Binnenhof borg voor kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg voor gezelschapsdieren.

Voor huisdiereigenaren

Hoe kunnen wij jouw huisdier helpen?

Maak een afspraak online

Contact

+32 3 482 22 20

hetbinnenhof@anicura.be

Antwerpsesteenweg 221, 2390 Westmalle

Route

Over AniCura Dierenartsenpraktijk Het Binnenhof

Naast onze locatie in Malle bent u ook welkom bij AniCura Dierenartsencentrum Het Binnenhof in Beerse voor alle preventieve zorgen. Daarnaast kunnen we in onze locatie in Beerse net dat ietsje meer. We beschikken er over uitgebreide diagnostische mogelijkheden, operatie-infrastructuur en aangepaste hospitalisatieverblijven. 

Bij AniCura Het Binnenhof te Beerse werken verschillende dierenartsen samen onder één dak. Door intensieve opleidingen in binnen- en buitenland hebben we doorheen de jaren onze deskundigheid voortdurend verder uitgebouwd. Het is onze ambitie om onze patiënten steeds met veel toewijding en bekwaamheid te begeleiden. Daarbij hoort ook een eerlijke en transparante communicatie naar u als eigenaar. Dankzij onze hechte en veelzijdige ploeg is uw huisdier permanent verzekerd van de beste zorgen. 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.