Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Antwerpen

AniCura Dierenkliniek Het Binnenhof te Beerse

In onze dierenkliniek werken verschillende dierenartsen samen onder één dak. Onze ambitie is altijd om onze patiënten met grote toewijding en vaardigheid te begeleiden.

Voor huisdiereigenaren

Maak een afspraak online

Afspraak maken

Contact

+32 14 62 20 20

hetbinnenhof@anicura.be

Bisschopslaan 68, 2340 Beerse

Route
Voor dierenartsen

Doorverwijzen naar deze kliniek

Wij gaan voor de beste zorg

Uw huisdier vormt een belangrijk deel van uw gezin en verdient dan ook het beste. Sinds 1998 staat Het Binnenhof borg voor kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg voor gezelschapsdieren. U bent op beide locaties welkom voor alle preventieve zorgen. Daarnaast kunnen we in onze dierenkliniek net dat ietsje meer. We beschikken er over uitgebreide diagnostische mogelijkheden, operatie-infrastructuur en aangepaste hospitalisatieverblijven.

Van preventieve tot gespecialiseerde zorg

In de dierenkliniek werken verschillende dierenartsen samen onder één dak. Door intensieve opleidingen in binnen- en buitenland hebben we doorheen de jaren onze deskundigheid voortdurend verder uitgebouwd. Het is onze ambitie om onze patiënten steeds met veel toewijding en bekwaamheid te begeleiden. Daarbij hoort ook een eerlijke en transparante communicatie naar u als eigenaar. Dankzij onze hechte en veelzijdige ploeg is uw huisdier permanent verzekerd van de beste zorgen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.