Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Antwerpen

AniCura Dierenartsencentrum Het Binnenhof te Beerse

Bij ons werken verschillende dierenartsen samen onder één dak. Onze ambitie is altijd om onze patiënten met grote toewijding en vaardigheid te begeleiden.

Voor huisdiereigenaren

Maak een afspraak online

Afspraak maken

Wij gaan voor de beste zorg

Uw huisdier vormt een belangrijk deel van uw gezin en verdient dan ook het beste. Sinds 1998 staat Het Binnenhof borg voor kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg voor gezelschapsdieren. U bent op beide locaties welkom voor alle preventieve zorgen. Daarnaast kunnen we in onze dierenartsencentrum net dat ietsje meer. We beschikken er over uitgebreide diagnostische mogelijkheden, operatie-infrastructuur en aangepaste hospitalisatieverblijven.

Jouw dierenarts in Beerse

In ons centrum werken verschillende dierenartsen samen onder één dak. Door intensieve opleidingen in binnen- en buitenland hebben we doorheen de jaren onze deskundigheid voortdurend verder uitgebouwd. Het is onze ambitie om onze patiënten steeds met veel toewijding en bekwaamheid te begeleiden. Daarbij hoort ook een eerlijke en transparante communicatie naar u als eigenaar. Dankzij onze hechte en veelzijdige ploeg is uw huisdier permanent verzekerd van de beste zorgen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.