Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Koenraad Florizoone
Dierenarts-praktijkmanager

Koenraad Florizoone

Dierenarts-praktijkmanager
Dierenarts-praktijkmanager
Koenraad Florizoone
Dierenarts-praktijkmanager

Opleiding

  • CertVD

Expertise

  • Dermatologie, inwendige ziekten en echografie

Ik ben Koenraad Florizoone (‘Flor’) en ben in 2001 afgestudeerd aan de universiteit in Gent.

De eerste jaren was ik deeltijds assistent dermatologie aan diezelfde universiteit, maar voor de rest werk ik sinds het begin van mijn carrière bij Het Binnenhof.

Expertise en interesse
In 2007 behaalde ik een ‘Certificate of Veterinary Dermatology’ in Londen. Naast dermatologie gaan mijn interesses uit naar spoed, critical care, inwendige ziekten en echografie van buik of longen. Wat ik vooral leuk vind aan mijn job is dat we naast een doorgedreven specialisatie toch veel belang hechten aan het menselijk contact.

Thuis
Thuis zorgen wij voor een hele beestenboel: 2 kinderen, een koe, pony, gans, kippen, konijnen, hond en kat. Naast deze kinderboerderij houd ik van fietsen, lezen en gaat er geen dag voorbij zonder dat ik een gitaar of drumstokken heb vastgenomen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.