Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ellen Van Eynde
Dierenarts

Ellen Van Eynde

Dierenarts
Dierenarts
Ellen Van Eynde
Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Ophtalmology

Expertise

  • Oftalmologie en anesthesie

Reeds op erg jonge leeftijd wist Ellen dat haar toekomst in de dierengeneeskunde lag en haar fascinatie voor het oog groeide steeds verder aan. Na haar studies aan de UGent volgde zij tal van opleidingen waaronder het trainingsprogramma ‘Veterinary Ophthalmology’ aan de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS, Luxemburg 2012, Toulouse 2013).

Ook startte Ellen in 2014 een certificate opleiding aan de BSAVA (British Small Animal Veterinary Association) in de UK. Deze opleiding omvat eveneens verschillende stages in de Royal Veterinary College van de University of London bij Rick F. Sanchez en Charlotte Dawson.

Dit mondde in 2017 uit in het behalen van het Post Graduate Certificate in Small Animal Ophthalmology met een 'pass with distinction'. (Dit is de hoogste quotering met meer dan 70%.)
Om haar kennis actueel te houden, is zij tevens lid van de werkgroep Eyevets, Bravo (Britisch Association of Veterinary Ophthalmologists) en de European Society of Veterinary Ophthalmology.

Dierenarts Ellen Van Eynde ontvangt je graag op vrijdag.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.