Sluiting praktijk - 1 mei 2024

Met spijt in ons hart moeten wij u informeren dat AniCura Dierenartsenpraktijk Halen haar deuren zal sluiten op 1 mei 2024. Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging en maakt deel uit van een strategische herstructurering binnen ons netwerk. Lees hieronder meer.

Radiologie bij Herckenrode

Heb je het idee dat je huisdier verder onderzoek nodig heeft, maar beschikt je dierenarts niet over de benodigde kennis of apparatuur? Bij AniCura Herckenrode te Halen kun je terecht voor een röntgenfoto, echo of CT-scan. We maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en technieken en met onze jarenlange ervaring in het interpreteren van deze beelden kunnen we je snel voorzien van een nauwkeurige diagnose voor je dier.

Echografie, röntgen en CT-scans 

Het correct lezen van een röntgenfoto of echo-onderzoek is een vak apart. Onze dierenarts-experts in diagnostische beeldvorming (radiologen) hebben expertise in het identificeren van afwijkingen en ziekten bij je huisdier met behulp van röntgenfoto’s, echografie en CT-scans. Deze onderzoeken ondersteunen je eigen dierenarts of onze specialisten bij het stellen van een diagnose. De radioloog beoordeelt onder andere:

  • Röntgenfoto’s van de borstholte, buik, botten en contrastonderzoek bij honden of katten.
  • Echografisch onderzoek van het hart, longen, lever, milt, darmen en blaas bij honden of katten.
  • CT-scan van de longen, wervelkolom, neusholte en botten bij honden of katten.
  • MRI-scan van de hersenen of wervelkolom bij honden of katten.

Moderne apparatuur voor snelle diagnose

Bij AniCura Herckenrode beschikken we over hoogwaardige apparatuur om snel röntgenfoto’s, echo's en CT-scans te maken. Een MRI-scan kunnen we indien nodig snel voor je regelen op een andere locatie, zodat we je dier zo snel mogelijk de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Meest actuele kennis in diagnostische beeldvorming

Het correct interpreteren van echo’s, röntgenfoto’s, CT- en MRI-scans is een uitdagend vak. Bij AniCura Herckenrode werken dierenarts-experts die indien nodig meekijken. 

Vragen of advies nodig?

Als je meer informatie wilt of vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met advies.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.