Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bart Van Schandevyl
Dierenarts

Bart Van Schandevyl

Dierenarts
Dierenarts
Bart Van Schandevyl
Dierenarts

Opleiding

  • Master Diergeneeskunde

Expertise

  • Bijzondere dieren (fretten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen en amfibieën)

Functie

Bart behaalde zijn masterdiploma in 2010 aan de Universiteit Gent. Aanvankelijk deed hij vervangingen in Vlaanderen, maar ook in Nederland. Tussendoor deed hij meer ervaring op in Dierenartsenpraktijk De Molenhoek en volgde de consultaties en operaties mee. Sinds 2012 maakt hij deel uit van het vaste team.

Interesse

Zijn interessegebied is doorheen de jaren vooral gegroeid in de richting van tandheelkunde, konijnen en knaagdieren. Daarnaast ziet hij ook geregeld hobbykippen. Hiervoor volgt hij bijscholingen in binnen- en buitenland.

Vrije tijd

Bart is woonachtig te Liedekerke. Hij woont er samen met zijn vrouw Leontien, hun dochter Ella, en hun adoptiehondje Odette. In zijn vrije tijd houdt hij er vooral van om naar de film te gaan, af te spreken met vrienden, te wandelen en af en toe eens lekker op restaurant te gaan.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.