Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Expertises

De dierenarts-experts van AniCura De Molenhoek hebben door middel van aanvullende studies expertise opgebouwd binnen één bepaald deelgebied van de diergeneeskunde. Met deze kennis, kunde en ervaring is er in onze kliniek veel mogelijk. Lees hier meer over onze expertises.

Expertises van AniCura De Molenhoek

Ga direct naar:

Cardiologie

Bij AniCura De Molenhoek is cardiologie één van de vele expertisegebieden. Door middel van geavanceerde diagnostische methoden zoals echografie, elektrocardiografie en bloedonderzoek zorgt dierenarts Cecile Prové voor vroegtijdige detectie en passende behandelingen om de levenskwaliteit en levensverwachting van de dieren te verbeteren

Dermatologie

Huidproblemen kunnen een aanzienlijke impact hebben op het comfort van jouw huisdier. Ons team staat klaar om huid- en allergieproblemen grondig te onderzoeken en effectieve behandelingen aan te bieden.

Tandheelkunde

Bij ons wordt de gebitsgezondheid van jouw huisdier nauw opgevolgd, gezien dit essentieel is voor hun algehele welzijn. We bieden uitgebreide diensten aan, van routinecontroles en gebitsreiniging tot geavanceerde tandheelkundige ingrepen. 

Fysiotherapie

Bij AniCura De Molenhoek bieden we hoogwaardige fysiotherapie voor huisdieren, waarbij ons team zich richt op het verbeteren van mobiliteit, het verlichten van pijn en het bevorderen van het herstel na blessures of operaties. Met behulp van diverse technieken zoals massage en therapeutische oefeningen streven we ernaar om de levenskwaliteit van huisdieren te verbeteren en hen een actiever en gezonder leven te bieden.

Geavanceerde endoscopie

Binnen ons deskundige team worden geavanceerde technieken toegepast, waaronder geavanceerde endoscopie. Hierdoor kunnen we op een precieze en minder ingrijpende wijze medische aandoeningen diagnosticeren en behandelen. Deze benaderingen dragen bij aan een versneld herstel en verbeteren de levenskwaliteit van onze patiënten aanzienlijk.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.