Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Weke delen chirurgie bij AniCura De Molenhoek

Bepaalde operaties zijn ingewikkelder, waardoor er meer ervaring en kennis in chirurgie nodig is. Daarvoor verwijst jouw dierenarts je door naar een ziekenhuis voor dieren. De ervaren chirurgen van AniCura De Molenhoek helpen je graag verder. Met een modern uitgeruste operatiekamer, narcose op maat en de laatste technieken staat veiligheid en kwaliteit voorop.

Weke delen chirurgie bij AniCura De Molenhoek

De dierenarts-expert in weke delen chirurgie kan operaties uitvoeren aan alle organen of belangrijke structuren in de hals, borst, buik en het gebied rondom de anus en vulva.

Chirurgische ingrepen aan botten en het zenuwstelsel worden toevertrouwd aan een orthopedisch chirurg of neurochirurg. Onze chirurgische experts hebben uitgebreide ervaring met diverse aandoeningen, waaronder:

  • larynxparalyse en -collap
  • hernia perinealis
  • hernia diafragmatica
  • maagkanteling
  • openhartchirurgie
  • longchirurgie
  • darmproblemen
  • verwijdering van tumoren

Altijd op de hoogte met de nieuwste kennis en moderne apparatuur

Bij AniCura De Molenhoek werken dierenartsen met expertise in verschillende domeinen. Naast hun ruime ervaring en kennis maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om jouw dier snel te voorzien van de best mogelijke zorg.

Wanneer naar een chirurg?

Een bezoek aan onze chirurgische afdeling is alleen mogelijk met een verwijzing van jouw dierenarts. Jouw dierenarts beoordeelt of het noodzakelijk is dat wij jouw dier behandelen. Je kan zelf ook met jouw dierenarts overleggen of een verwijzing mogelijk is.

Vragen of advies?

Twijfel je of heb je vragen over mogelijke operaties of kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou te helpen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.