Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior Check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Evie Van Hulle
Dierenarts

Evie Van Hulle

Dierenarts
Dierenarts
Evie Van Hulle
Dierenarts

Opleiding

  • Master Diergeneeskunde

Expertise

  • Eerstelijns diergeneeskunde en hospitalisatie

Functie

Evie behaalde in 2019 haar masterdiploma in de diergeneeskunde aan de faculteit te Merelbeke. Evie heeft reeds verschillende stages in De Molenhoek gelopen, waarbij ze telkens nog meer gemotiveerd raakte om te starten als dierenarts voor kleine huisdieren. Na haar stages startte ze meteen in onze praktijk. Vandaag is ze een vaste waarde in het team van AniCura De Molenhoek. Evie volgde reeds verschillende bijscholingen in binnen- en buitenland, gaande van internationale algemene congressen tot specifieke opleiding. Voor de toekomst legt ze zich verder toe in het chirurgische veld en de algemene diergeneeskunde. 

Vrije tijd

Ze woont in Ninove. In haar vrije tijd houdt ze zich vol enthousiasme bezig met het verzorgen en trainen van haar paarden, waarmee ze regelmatig deelneemt op wedstrijden.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.