Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Oost-Vlaanderen

AniCura Dierenkliniek De Molenhoek te Ninove

In onze ruime dierenkliniek kan je terecht met jouw gezelschapsdier (hond en kat maar ook konijn, knaagdier, vogel…) voor alle problemen, van teek tot terminale ziektes.

Voor huisdiereigenaren

Hoe kunnen wij jouw huisdier helpen?

Maak een afspraak online

Contact

+32 54 33 32 55

Brakelsesteenweg 323, 9406 Ninove

Route

Over ons

Wij zijn een team van dierenartsen, ondersteund door toegewijde dierenartsassistentes, die allen eerstelijnsdiergeneeskunde uitoefenen zoals vaccinaties, algemeen onderzoek en routineoperaties. Daarnaast verdiept elke dierenarts zich in zijn of haar specifieke interessegebied (o.a. orthopedie, oftalmologie en cardiologie) waar zij zich regelmatig voor bijscholen in zowel binnen- als buitenland. Deze zorg bieden wij aan in een ruime praktijk voorzien van de nieuwste technologieën: zo beschikken wij over een uiterst modern echografietoestel, een ECG-scan en een endoscoop.

Het team van AniCura De Molenhoek

Wij beschikken over een enthousiast en toegewijd team van dierenartsen en dierenartsassistentes. Door het volgen van cursussen in binnen- en buitenland, houden we ons up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde, ieder in zijn specifieke interessegebied.

Leer ons team kennen.

Expertises van AniCura De Molenhoek

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.