Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Alix Baert
Dierenarts

Alix Baert

Dierenarts
Dierenarts
Alix Baert
Dierenarts

Opleiding 

Na haar master in Diergeneeskunde met optie gezelschapsdieren rondde Alix een roterend internship aan de UGent af. Meermaals per jaar volgt ze intensieve cursussen rond interne geneeskunde om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en behandelingsmogelijkheden van ziekteprocessen. Ze vindt het heerlijk om helemaal tot in de details ondergedompeld te worden in een bepaald onderwerp en ook het contact met collega’s met dezelfde interessegebieden en uitwisseling van ervaring vindt ze mooi meegenomen. 

Functie 

Alix is dierenarts met expertise in interne geneeskunde en medische beeldvorming. Deze keuze heeft ze gemaakt op basis van haar passie voor dieren, wetenschap en geneeskunde. Het helpen van dier en baasje, het ontrafelen van medische vraagstukken en pups en kittens opvolgen tot senior honden en katten zijn voor haar de leukste aspecten van haar werk. 

Vrije tijd 

In haar vrije tijd houdt Alix zich graag bezig met mode, design en reizen. Het liefst maakt ze tripjes naar Londen en Parijs. Ze heeft een teckel, Benson, die ze deelt met haar man, dierenarts Kenny Bossens, en haar 3 kinderen, Leon, Lucet en Cesar. 

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.