Oost-Vlaanderen

AniCura Dierenartsencentrum Malpertuus te Destelbergen

Wij bieden een breed spectrum aan diensten, gaande van routine controles, tot uitgebreide beeldvorming alsook gespecialiseerde consultaties en sterk gespecialiseerde operatieve ingrepen. Wij staan klaar om je dier met de beste zorgen te omringen.

Operatie bij AniCura Malpertuus
Voor huisdiereigenaren

Hoe kunnen wij jouw huisdier helpen?

Maak een afspraak online

Contact

Route

Ons team

AniCura Dierenartsencentrum Malpertuus bestaat uit een zeer gedreven team van specialisten, dierenartsen en dierenartsassistenten dat er steeds alles aan doet om je dier de best mogelijke zorg aan te bieden.

We zijn een zeer gedreven team, waarbij er veel bijscholingen worden gevolgd om constant op de hoogte te blijven van de laatste evoluties. Verschillende dierenartsen hebben een specialisatie behaald in een specifiek vakgebied. Zo beschikken we over enkele erkende Europese specialisten (EBVS, ECVN en ECVSMR) en dierenartsen met een ESVAVS opleiding in dermatologie, echografie en oncologie. 

Het team van AniCura Malpertuus

Al onze medewerkers engageren zich in permanente bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe wetenschap omtrent diergeneeskunde. In de mate van het mogelijke proberen wij in Malpertuus dierenartsen te vormen met extra kennis of specialisatie in elk deelgebied.

Ontdek ons team

Technologische investeringen

Wij willen de best mogelijke kwalitatieve zorg besteden aan jouw ziek huisdier zodat de beste kansen geboden worden op volledig herstel. Hiervoor wordt er continu geïnvesteerd in nieuwe technologie.

Specialisaties van AniCura Dierenartsencentrum Malpertuus

Bij AniCura Dierenartsencentrum Malpertuus staan we klaar om je dier met de beste zorg te omringen. Wij beschikken over specialisten op het vlak van orthopedie die enorm veel ervaring hebben met het uitvoeren van kruisbandoperaties (bv. TPLO), het plaatsen van heupprotheses en patella luxatie.

Verder beschikken wij ook over specialisten chirurgie, neurologie en revalidatie!

Uitgebreide medische beeldvorming bij AniCura Malpertuus

Wij bieden verschillende soorten medische beeldvorming aan. Deze zijn onder andere:

Malpertuus Magazine

Voor dierenartsen

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.