Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Ilona Schwarzkopf
Europees specialist

Ilona Schwarzkopf

Europees specialist
Europees specialist
Ilona Schwarzkopf
Europees specialist

Specialisme

  • Dipl. ECVS

Opleiding

  • Dip ECVS
  • Doctor in de Diergeneeskundige Wetenschappen
  • ESAVS Ophtalmology
  • ESAVS Surgery

Expertise

  • Wekedelen-, neurochirurgie en oftalmologie

Functie 

Ilona is praktijkmanager bij AniCura Malpertuus en Europees specialist chirurg voor kleine huisdieren, iets wat ze als kind al graag wilde doen. Als specialist chirurg heeft ze een specifieke interesse in tumor chirurgie, minimaal invasieve chirurgie, neurochirurgie en oogheelkunde. Wat zij het leukste vindt aan haar job is het te werken in een gespecialiseerde praktijk met veel kennis rondom haar, weinig beperkingen op vlak van materiaal, en natuurlijk de leuke collega’s. Andere pluspunten aan haar job zijn enerzijds de mogelijkheid om altijd verder te kunnen groeien en anderzijds de mogelijkheidom patiënten te kunnen helpen. 

Vrije tijd 

Naast het verzorgen van haar paard, gaat Ilona in haar vrije tijd graag wandelen en zwemmen. Bovendien houdt ze ook graag tijd over om te spenderen met haar familie en vrienden. 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.