Openingsweekend 27 - 28 april

Wij gaan een spetterend openingsweekend houden en we willen jou erbij hebben! We hebben heel hard gewerkt om onze vernieuwde praktijk helemaal in orde te krijgen en nu is het tijd om dat te vieren. Bekijk hier het volledige programma

Helena Van Damme
Dierenarts

Helena Van Damme

Dierenarts
Dierenarts
Helena Van Damme
Dierenarts

Opleiding

  • Dierenarts UGent
  • ESAVS Dermatology certificate
  • Acupunctuur kleine huisdieren aan het Chi instituut

Expertise

  • Eertselijnsdiergeneeskunde
  • Dermatologie
  • Acupunctuur
  • Fysiotherapie

Functie  

Helena is in 2010 gestart in Malpertuus als jonge dierenarts onder de vleugels van haar moeder Johanna Van de Vijver: medestichster van DAC Malpertuus. Als dierenarts treedt ze dus in de voetsporen van haar moeder. Ze houdt van het nauwe contact met de patiënten en hun eigenaren en vindt het fijn om een hond of kat levenslang te begeleiden en de baasjes te leren kennen. Ze neemt dan ook graag de tijd om alle vragen te beantwoorden. Voor haar is haar job de ideale combinatie van het werken met hoofd én handen, en met mens en dier.  

Helena is praktijkmanager van AniCura Malpertuus en bedreven in cytologie, een essentiele noodzaak bij de dermatologie waarvoor zij een ESAVS opleiding voltooide met vrucht.

Vrije tijd 

In haar vrije tijd kan je Helena wekelijks terugvinden op de dansvloer. Ze houdt ook van wandelen in de natuur, lezen en schrijven. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk bij 11.11.11, goednieuws.be en andere goede doelen.  

Helena heeft een man, 2 kinderen en een hond, Biloute. Deze lieve pluizenbol is een Grand Basset Giffon Vendéen, wat betekent dat wandelingen gepaard gaan met een grondige kuisbeurt van de vacht. 

 

 

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.