Weke delen chirurgie bij AC Malpertuus

Bepaalde weke-delenoperaties vereisen diepgaande expertise en kunnen worden doorverwezen naar AniCura Malpertuus. Daar staan we klaar met geavanceerde faciliteiten, op maat gemaakte narcose en de nieuwste technieken, waarbij veiligheid en kwaliteit de hoogste prioriteit hebben.

Weke delen chirurgie

De dierenarts-specialist in weke delen chirurgie kan operaties uitvoeren aan alle organen of belangrijke structuren in de hals, borst, buik en het gebied rondom de anus en vulva.

Chirurgische ingrepen aan botten en het zenuwstelsel worden toevertrouwd aan een orthopedisch chirurg of neurochirurg. Onze chirurgische experts hebben uitgebreide ervaring met diverse aandoeningen, waaronder:

Dierenarts-specialist

Voor weke delen chirurgie zal je dier worden doorverwijzen naar Ilona Schwarzkopf. Ilona is Europees specialist in de chirurgie. Dat betekent dat zij eerst de opleiding tot dierenarts afgerond heeft en vervolgens de specialisatie chirurgie voltooid heeft.

Ilona Schwarzkopf

Moderne apparatuur voor diagnostiek

Onze kliniek beschikt over moderne diagnostische apparatuur om een grondige beoordeling van de gezondheidstoestand van jouw huisdier mogelijk te maken. Deze geavanceerde technologie stelt onze specialist in staat om nauwkeurige diagnoses te stellen en behandelplannen op maat te ontwikkelen.

Behandelingsmogelijkheden en nazorg

Na het stellen van de diagnose bieden we een scala aan behandelingsmogelijkheden. We streven naar de meest effectieve en minimaal invasieve aanpak om het herstel van jouw huisdier te bevorderen. Bovendien voorzien we uitgebreide nazorginstructies en staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden, zodat jouw dier een optimale revalidatie kan ondergaan.

 

Was dit artikel nuttig voor je?

Duid aan wat bij je past of typ het zelf. We appreciëren je feedback enorm.

Dank je!

Wij waarderen het heel erg

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.