Spoeddienst

Voor spoedgevallen tussen 8 u ’s avonds en 8 u ‘s morgens verwijzen we u naar de AniCura Spoedkliniek in Berchem. In deze speciaal uitgeruste praktijk staan ook onze dierenartsen klaar om u te helpen. Bij spoed tussen 8 u ’s morgens en 8 u ’s avonds op weekdagen, weekend en feestdagen blijven we uw dier gewoon helpen bij ons. Bel bij spoed altijd eerst naar ons reguliere nummer.

Pieter Vanacker
Dierenarts

Pieter Vanacker

Dierenarts
Dierenarts

Pieter Vanacker

Dierenarts

Opleiding

  • Vakdierenarts kleine huisdieren

Expertise

  • Oogheelkunde, fysiotherapie en revalidatie

In 2003 is Pieter als dierenarts begonnen in Kapelle-op-den-Bos. Op dat moment verzorgde hij zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren.

Vanaf 2008, richtte hij samen met Dorien Dierenartsencentrum Anthemis op. Vanaf 2009 volgde hij een driejarige opleiding Vakdierenarts Gezelschapsdieren, waarbij hij zowel een opfrissing kreeg van de bestaande aandoeningen en technieken, evenals een waaier aan nieuwe ontwikkelingen en technieken in de diergeneeskunde. Geleidelijk aan werd de praktijk verder uitgebouwd, waardoor er meer vraag kwam naar specialisatie. Pieter verdiept zich in de oogheelkunde en algemene geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Sinds 2016 heeft hij zich verder verdiept in de fysiotherapie en revalidatie van gezelschapsdieren. Hij houdt zich sindsdien voornamelijk daarmee bezig: dieren hun pijn wegnemen zodat ze weer goed kunnen bewegen en gelukkig worden.

Zelf heeft hij 2 honden: Papoef, een Berner Sennen en Ronnie, een Jack Russel Terriër.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.