Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Veronique Liekens
Dierenarts

Veronique Liekens

Dierenarts
Dierenarts
Veronique Liekens
Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Cardiology certificate

Expertise

  • Cardiologie

Veronique studeerde in 2006 af aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent, optie kleine huisdieren. Na werkzaam geweest te zijn aan de universiteit van Antwerpen en verscheidene dierenartsenpraktijken, begon ze in 2008 haar eigen praktijk. Haar interesse ging toen reeds uit naar de cardiologie.

Naast verschillende binnenlandse en buitenlandse opleidingen, waaronder ESAVS-cursussen en ECVIM-ca congressen, heeft ze haar praktische kennis bij ECVIM-ca Diplomate Cardiologie A.Vollmar in Bonn, Duitsland opgedaan.

Sinds februari 2016 werkt Veronique Liekens eveneens op de afdeling cardiologie kleine huisdieren aan de Universiteit Gent, waar ze instaat voor de consultaties cardiologie en de begeleiding en opleiding van de laatstejaars studenten diergeneeskunde. Ze is tevens lid van European Veterinary Cardiology (ESVC) en van de Belgische werkgroep cardiologie. Ze hecht veel belang aan de kruisbestuiving tussen het werk in de praktijk en dat aan de universiteit.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.