Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

anicura-dierenkliniek-de-ark-hulshout-team

Maak kennis met onze medewerkers

Voor de kleine huisdieren kun je beroep doen ons team van dierenartsen. Joris, Kati en Vanessa studeerden af in Gent in 2002. Na enkele omzwervingen vonden zij mekaar terug in de dierenkliniek. In 2017 vervoegde Vicky en in 2018 vervoegde Jolien en Anne ons team. In 2021 sloot Goedele zich bij ons aan. 

Al onze dierenartsen verzorgen de eerstelijnsconsultaties en daarnaast heeft elk zijn eigen takenpakket binnen de praktijk. Onze gezamenlijke visie is ervoor te zorgen dat de klanten en hun dieren zich op hun gemak voelen in onze praktijk. Wij willen in een vriendelijke, aangename, huiselijke maar ook professionele sfeer ons beroep uitoefenen. Het is niet omdat wij een groepspraktijk zijn dat je een nummer wordt. Velen van onze klanten en patiënten dragen wij in ons hart.

Wat wij goed genoeg beseffen is dat er niet tussen iedereen en met elke dierenarts dezelfde “klik” is, daarom ben je ook vrij te vragen naar de dierenarts van jouw keuze. Wij zullen in de mate van het mogelijke aan deze vraag voldoen.

De meerwaarde van een samenwerking tussen meerdere dierenartsen met elk hun eigen interesses en vakkenis is dat wij op deze manier je huisdier met verschillende problemen op eenzelfde plaats zeer goed kunnen voorthelpen. Bovendien rekenen wij sterk als team op mekaar om in onderling overleg zo snel mogelijk een diagnose en bijhorend behandelingsplan op te stellen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.