Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Joris De Swert
Dierenarts

Joris De Swert

Dierenarts
Dierenarts
Joris De Swert
Dierenarts

Expertise

  • Laparoscopie, gastroscopie, rhinoscopie, otoscopie en vaginocystoscopie

Joris begon bijna direct na zijn afstuderen in de dierenkliniek. Zijn grootste interesses lagen al van in het begin in de chirurgie. Hij volgde reeds meerdere bijscholingen op het vlak van algemene, thoracale en abdominale chirurgie. Ook oog-­, neus-­ en keelchirurgie worden door hem uitgevoerd (onder andere BOS-operaties voor kortsnuitproblematiek).

Hij is lid van de 'cut­vets' (werkgroep chirurgie), van de werkgroep 'weke delen' en van VES (wereld veterinaire endoscopievereniging). Tevens is hij medeoprichter van 'endo­vets' (dierenartsen met bijzondere interesse voor laparoscopische technieken).

Hij heeft een bijzondere interesse in laserchirurgie en wij beschikken hiervoor ook als enige praktijk in Belgie over 3 verschillende lasers (CO2, diode en holmium yag).

Hij is bijgeschoold in laparoscopie (basis- en gevorderdencursus te Merelbeke en Dusseldorf), gastroscopie, rhinoscopie, otoscopie en vagino­cystoscopie (getuigschrift basis en geavanceerde endoscopische technieken te Giessen van de Europese school van postgraduaatstudies voor dierenartsen) en deze ingrepen worden dan ook door hem op onze praktijk uitgevoerd.

Joris is afwezig op woensdagen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.