Maand van de gebitsverzorging

Ook als je huisdier blij is, speelt en goed eet, kan hij gebitsproblemen hebben. Dieren zijn meesters in het verbergen van pijn. Wil je zeker zijn dat jouw huisdier geen pijn heeft door gebitsproblemen? Maak een afspraak voor een controle. Leer hier meer over het gebit van je hond of kat en hoe het te verzorgen.

Vicky Verreycken
Dierenarts

Vicky Verreycken

Dierenarts
Dierenarts
Vicky Verreycken
Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Soft Tissue Surgery
  • ESAVS Dentistry

Expertise

  • Wekedelenchirurgie

Sinds oktober 2017 vervoegt Vicky het team van De Ark. Zij studeerde af in 2009 aan de Universiteit van Gent. Na haar studies deed zij verschillende vervangingen in andere praktijken en werkte zij al in een groepspraktijk voor kleine huisdieren. Hierdoor heeft zij een stevige basis wat betreft de algemene diergeneeskunde.

Haar interesses liggen voornamelijk in de weke delen chirurgie, waarvoor zij reeds verschillende bijscholingen van de Europese school volgde (Esavs Soft Tissue Surgery I, II, III en IV). Daarnaast houdt zij zich bezig met tandheelkunde. Ook hiervoor volgde zij verschillende bijscholingen (Esavs Dentistry I, II, III en IV) en is zij lid van het EVDS (European veterinary dental society).

Vicky gaat zich samen met Joris verder verdiepen in laparoscopie, endoscopie en minimaal invasieve technieken.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.