Bereikbaarheid

AniCura Spoedkliniek maakt gebruik van de infrastructuur van AniCura Dierenartsenpraktijk Plantijn. Je kan er gratis ondergronds parkeren (laat je ticket aan onze balie valideren). Bekijk hier de video hoe je ons bereikt

Vanessa Deboutte
Dierenarts

Vanessa Deboutte

Dierenarts
Dierenarts
Vanessa Deboutte
Dierenarts

Opleiding

  • ESAVS Dermatology certificate

Expertise

  • Dermatologie

Vanessa werkt sinds 2005 in de praktijk, nadat ze 2.5 jaar in Frankrijk heeft gewerkt. Vanessa haar grootste interesse ligt in de dermatologie. Hierover heeft ze een 3 jaar durende cursus via de European School of Veterinary Advanced Studies gevolgd waarbij ze met glans haar ESAVS certificaat in dermatologie heeft behaald. Verder is ze lid van de Vlaamse Werkgroep van Dermatologie (een werkgroep die 4 à 5 keer per jaar samenkomt en waar er zeer gevarieerde cases onderling besproken worden) en volgt ze jaarlijks zowel nationale als internationale congressen over dermatologie. Omdat dermatologie ook veel cytologie en chirurgie vraagt, heeft ze ook in deze disciplines reeds verschillende cursussen gevolgd. In het verleden maakte ze ook deel uit van de Catvets, een groep dierenartsen die opleidingen volgen rondom katten gezondheidsproblemen, maar helaas is deze groep tijdelijk niet actief.

Behalve voor dermatologische problemen, kun je bij Vanessa ook terecht voor gewone consultaties, weke weefsel-chirurgie en abdominale echografie.

Wanneer ze niet in de praktijk is, vind je haar thuis met haar wederhelft en hun 2 Main Coons of is ze aan het sportklimmen.

Vanessa is afwezig op donderdagen.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.