Limburg

AniCura Dierenkliniek Herckenrode te Hasselt

Bij AniCura Dierenkliniek Herckenrode staan onze dierenartsen en assistenten klaar om de beste zorg te garanderen voor uw huisdier. Met ons groeiend team van enthousiaste en deskundige collega's bieden wij een breed gamma aan behandelingen gebruikmakend van de nieuwste apparatuur. Van vaccinatie tot chirurgie, AniCura Dierenkliniek Herckenrode heeft de juiste oplossing op maat.

Voor huisdiereigenaren

Hoe kunnen wij jouw huisdier helpen?

Maak een afspraak online

Contact

Route

Over AniCura Herckenrode

Onze belangrijkste missie is het goed informeren van de baasjes, zodat de meest gepaste en/of meest gewenste keuze weloverwogen genomen kan worden, op maat van het dier, de eigenaar en diens budget.

Wij bieden een continue zorg met de meest geavanceerde technologie, het oplossen en adviseren van banale en ernstige ziektes, standaard tot zeer gespecialiseerde chirurgie, een ruim scala aan onderzoeken, tot bijstand en ondersteuning wanneer het tijd is voor euthanasie, op een respectvolle manier. Kortom, wij bieden een integrale aanpak van A tot Z.

Ook kattenkliniek

Via een aparte ingang links kom je via een ruime trap op de eerste verdieping die volledig ter beschikking van de kat en haar baasje staat. Hier zal een assistente je verwelkomen aan de balie.Onze volledig uitgeruste kattenkliniek is voorzien van alle nodige moderne apparatuur. Deze is aangepast als cat friendly clinic waar we streven naar een zo aangnaam mogelijke ervaring voor de katten en hun eigenaars. Door de afwezigheid van hondengeuren en -geluiden zorgen we voor een stressverlagend bezoek aan de dierenarts. Onze katvriendelijke assistentes en dierenartsen ontvangen jullie met open armen.

Voordelen kattenkliniek:

 • Optimale opvolging door katvriendelijke assisstentes en dierenartsen
 • Verlenging van de levensduur en verhoging van de levenskwaliteit van de kat
 • Stressverlagend voor kat en katteneigenaar

Wat kan je verwachten?

 • Wachtzaal met kattenparking
 • Balie
 • Twee consultatieruimtes
 • Grote ruime hospitalisatie met gouden standaard hokken met verstophoekjes
 • Twee ruimtes voor medische beeldvorming: radio- en echografie
 • Aparte quarantaineruimte
 • Lift aanwezig

Het verloop van je bezoek

Met behulp van onze online agenda maak je snel en gemakkelijk een afspraak bij je dierenarts voor een consultatie, routine gezondheidscheck of vaccinatie. Voor dringende en complexe consultaties plannen onze behulpzame assistenten telefonisch een passende afspraak.

Onze ruime parkeermogelijkheden zorgen ervoor dat je bezoek aan AniCura Dierenkliniek Herckenrode comfortabel begint. De balieassistenten zetten de aangename ervaring verder door je te begeleiden van de wachtruimte naar één van onze talrijke consultatiekamers. Er is ook altijd plaats wanneer jouw dier opgenomen moet worden in onze hospitalisatieruimtes.

Tijdens de consultatie zal de dierenarts luisteren naar de gezondheidsklachten van jouw huisdier en samen in overleg met jou een gepaste behandeling bepalen. Door ons totaalconcept heeft de dierenarts toegang tot de nodige uitrusting om aandoeningen op te sporen en om het welzijn van jouw dier zo snel mogelijk te herstellen.

Na afloop van jouw consultatie of behandeling kan je jouw dierenvoeding en voorgeschreven medicijnen gemakkelijk afhalen aan de balie. Ons team communiceert duidelijk de resultaten van het onderzoek en volgt op welke zorg jouw viervoeter verder nodig heeft.

Trimsalon

Dierenkliniek AniCura Herckenrode te Hasselt heeft ook een eigen trimsalon voor huisdieren. Hier kan je met jouw huisdier terecht voor vachtverzorging en een trimbeurt. Zowel honden als katten, groot of klein, kortharig of langharig, zullen verzorgd worden door onze trimster.

Ons doel is om jouw huisdier steeds de beste zorgen aan te bieden, zonder jouw noden uit het oog te verliezen. Met onze expertise, flexibiliteit en inlevingsvermogen proberen we het verschil te maken!

Dierenarts Tom Volkaert

Doorverwijzen naar AniCura Herckenrode

Laatste nieuws van de kliniek

 • AniCura Dierenkliniek Herckenrode officieel erkend als katvriendelijke dierenkliniek

  Kuringen, 8 november 2022 - AniCura Dierenkliniek Herckenrode heeft het gouden keurmerk ‘katvriendelijke kliniek’ (Cat Friendly Clinic, CFC) ontvangen. Dit programma is ontwikkeld door de International Society of Feline Medicine, de diergeneeskundige afdeling van de toonaangevende internationale instelling International Cat Care. Het doel van het programma is het welzijn van katten bevorderen en de verzorging van katten die zijn opgenomen in de dierenkliniek of die langskomen naar een hoger niveau tillen.
   Hier meer over lezen

  Fout

  Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.