Expertises

AniCura Herckenrode Kuringen beschikt over een heel team van dierenartsen en dierenartsassistenten die elk interesse hebben in een bepaald veld. Dit zorgt ervoor dat we verschillende diensten kunnen aanbieden. Lees hier meer over onze expertises.

Expertises van AniCura Herckenrode Kuringen

Ga direct naar:

Cardiologie

Bij Herckenrode Kuringen is cardiologie één van de vele expertisegebieden. Door middel van geavanceerde diagnostische methoden zoals echografie, elektrocardiografie en bloedonderzoek zorgt dierenarts Nathalie Cunha voor vroegtijdige detectie en passende behandelingen om de levenskwaliteit en levensverwachting van de dieren te verbeteren.

Dermatologie

Huidproblemen kunnen een aanzienlijke impact hebben op het comfort van jouw huisdier. Onze dierenarts Igna Guilliams staat klaar om huid- en allergieproblemen grondig te onderzoeken en effectieve behandelingen aan te bieden.

Fysiotherapie/Revalidatie

Bij Herckenrode Kuringen bieden we fysiotherapie en revalidatie aan voor huisdieren. Tina Hendrickx, onze ervaren fysiotherapeut, zorgt voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak om jouw dier te helpen herstellen en zijn mobiliteit te verbeteren.

Minimaal invasieve chirurgie en endoscopie

Binnen ons deskundige team worden geavanceerde technieken toegepast, waaronder minimaal invasieve chirurgie en geavanceerde endoscopie. Hierdoor kunnen we op een precieze en minder ingrijpende wijze medische aandoeningen diagnosticeren en behandelen. Deze benaderingen dragen bij aan een versneld herstel en verbeteren de levenskwaliteit van onze patiënten aanzienlijk.

Onze dierenartsen Frederik Maddens en Els Delvaux doen endoscopische laparotomiën (buikoperatie), dierenartsen Igna Williams en Frederik Maddens doen endoscopiën, en dierenarts Marc Geysen doet artrhoscopieën.

Spoedgevallen

We zijn bij Herckenrode Kuringen klaar om spoedgevallen van jouw huisdier te behandelen. Je kan met jouw dier bij ons terecht elke dag van 8u00 tot 19u30 voor snelle en deskundige zorg. 

Tandheelkunde

In de kliniek wordt de gebitsgezondheid van jouw huisdier nauw opgevolgdgezien dit essentieel is voor hun algehele welzijn. We bieden uitgebreide diensten aan, van routinecontroles tot gebitsreiniging. 

Was dit artikel nuttig voor je?

Duid aan wat bij je past of typ het zelf. We appreciëren je feedback enorm.

Dank je!

Wij waarderen het heel erg

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.