anicura-dierenkliniek-herckenrode-hasselt-team

Maak kennis met onze medewerkers

Wij zijn een 11-koppig team dierenartsen met een eigen specialisatie. Daarnaast, beschikken we over 6 gediplomeerde dierenartsassistentes die ter beschikking staan van de klant, het dier en de dierenarts. Zij staan ook paraat om het dieet van je huisdier op te volgen. We beschikken over een ruim aanbod, waarbij je 24/7 terecht kan. We hebben ook een ruime hospitalisatiemogelijkheid inclusief uitlaten, controleren en intense opvolging van de patiënten. Wij wijden ons toe aan continue bijscholing om up to date te zijn van de nieuwste mogelijkheden en vernieuwingen op vlak van dierengeneeskunde. We garanderen vlotte communicatie, dat leidt tot een goede samenwerking.

Onze missie

Onze belangrijkste missie is het goed informeren van de baasjes, zodat de meest gepaste en/of meest gewenste keuze weloverwogen genomen kan worden, op maat van het dier, de eigenaar en diens budget.

Wij bieden een continue zorg met de meest geavanceerde technologie, het oplossen en adviseren van banale en ernstige ziektes, standaard tot zeer gespecialiseerde chirurgie, een ruim scala aan onderzoeken, tot bijstand en ondersteuning wanneer het tijd is voor euthanasie, op een respectvolle manier.

Kortom, wij bieden een integrale aanpak van A tot Z.

Fout

Er is een fout opgetreden. Deze toepassing reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw wordt geladen.